Samenwerkingen

Heikens & Broeder, huisartsen Zorgplein Zuid, een eigen gezicht en samen sterk

Binnen Zorgplein Zuid is er steeds meer samenwerking gezocht, om de service en kwaliteit te kunnen bieden die we belangrijk vinden en die u van ons vraagt.

Toch houden we ons eigen “gezicht” en blijven wij als huisartsen uw eerste aanspreekpunt voor al uw gezondheidsvragen: van blinde darm tot psychische klachten, van hoest tot anticonceptie, van chronische ziekte tot ingegroeide teennagel.

Wij werken intensief samen met de andere zorgverleners in het centrum: de andere huisartsen, de Fysiotherapeuten, en Apotheek Vreeswijk.

In ons zorgcentrum bschikken wij tenslotte nog over psychologen, verloskundigen, podotherapeuten,een logopedist een ergotherapeut en een diëtiste.

Op onze verdieping is tevens een aanwezig en voor bloed prikken kunt u terecht bij de Saltro tussen 08:00 en 10:00 uur. Voor de dagen dat het prikpunt geopend is kijkt u even op de website van het Saltro. Dit omdat de dagen soms wisselen en wij willen voorkomen dat u voor niets komt.

Verder is er een nauwe band met Buurtplein Zuid (welzijnsorganisatie Movactor) die gevestigd zijn op de begane grond van ons gebouw.

Tenslotte bevindt zich op de begane grond ook nog Medipoint een winkel en uitleenpunt voor medische hulpmiddelen.